Nyheter

Uppkopplad robotgräsklippare med virtuellt stöldskydd

Uppkopplad robotgräsklippare med virtuellt stöldskydd

Publicerad 20/2 kl. 16:23

Flera nya smarta funktioner lyfter Automower® 315X till en helt ny nivå när det gäller robotgräsklippare. Redan vid leverans är den uppkopplad via molnlösningen Automower® Connect vilket innebär att den direkt kan styras, konfigureras och säkras via en app i mobilen.

Midhage startar samarbete med Strong

Midhage startar samarbete med Strong

Publicerad 20/2 kl. 16:20

Jack Midhage AB har, med sina joniseringsaggregat, sedan några år tillbaka starkt etablerat sig även inom luftrening på den svenska byggmarknaden.

Scanmaskin presenterar World Series

Scanmaskin presenterar World Series

Publicerad 20/2 kl. 16:08

World Series är en helt ny produktlinje av högkvalitativa slipmaskiner, industridammsugare och diamantverktyg där framtagandet har präglats av inspiration och kunskap från hela världen.

Unika spårgående liftar för Sveriges Järnvägsnät

Unika spårgående liftar för Sveriges Järnvägsnät

Publicerad 20/2 kl. 16:04

En unik konstruktion gör det möjligt att på ett lättåtkomligt sätt arbeta med underhåll på Sveriges Järnvägsnät samt Stockholms Tunnelbana med normal spårvidd på 1435 mm.

Teknik och kundfokus på byggarbetsplatserna ger stor tillväxt

Teknik och kundfokus på byggarbetsplatserna ger stor tillväxt

Publicerad 20/2 kl. 16:03

Gasellföretaget Techtronic Industries Nordic (TTI), med varumärkena Milwaukee, AEG och Ryobi i spetsen, har varit framgångsrikt bland annat genom att söka upp kunderna ute på byggarbetsplatserna för att ge rådgivning och demonstrera ny teknik på plats.

XR Tool Connect från Dewalt

Publicerad 20/2 kl. 16:01

Nu lanserar DEWALT det första ”smarta” systemet för batteri-drivna verktyg. Det innebär att man enkelt via mobilen eller surfplatta kan kontrollera, hantera och skydda sina verktyg, batterier och även annan utrustning.

Mycket nytt från Ryobi

Publicerad 20/2 kl. 15:59

Ryobis nya 18V cirkelsåg med borstlös motor är en av marknadens mest avancerade cirkelsågar. Kombinationen av kraftfull motor, intelligent elektronik och Lithium+ batterier ger mer kraft och längre driftstid.

Milwaukee® lanserar en batteridriven innovation

Publicerad 20/2 kl. 15:54

Milwaukee® fortsätter att öka utbudet av batteridrivna verktyg i M18™-serien med lanseringen av en kompakt M18™ varmluftspistol.

Robust vinkelslip för tuffa arbetspass

Publicerad 20/2 kl. 15:53

Ännu en gång sätter FLEX kronan på verket då de utökar och kompletterar sitt redan breda sortiment av vinkelslipar till proffsanvändare.

Nyheter från AEG

Publicerad 20/2 kl. 15:51

AEG släpper två nyheter. Först ut är den nya borstlösa 18V bandslipen som ger användaren prestanda och maximal driftstid i kombination med ergonomisk design.

Bona fördubblar kapaciteten när nytt distributionscenter öppnar

Publicerad 20/2 kl. 15:46

Tyska Bona har genomfört sin största investering någonsin med invigningen av ett nytt distributionscenter i Limburg, Tyskland.

Husqvarna Group förvärvar verksamhet inom markkomprimerings- och betongprodukter

Publicerad 20/2 kl. 15:45

Husqvarna Groups Construction-division har tecknat avtal om förvärv av Atlas Copcos Light Compaction & Concrete Equipment-verksamheten.

Parmaco bygger designgrupp

Parmaco bygger designgrupp

Publicerad 20/2 kl. 15:41

Finska Parmaco fortsätter att växa i Sverige. Bolaget är nu i färd med att bygga ett designteam med egna arkitekter och byggingenjörer.

Tomas Carlsson är utsedd till ny koncernchef för NCC

Tomas Carlsson är utsedd till ny koncernchef för NCC

Publicerad 20/2 kl. 15:40

Tomas Carlsson har utsetts till ny VD och koncernchef för NCC. Tomas kommer närmast från det börsnoterade teknikkonsultföretaget Sweco.

Klaravik rivstartar med nya affärsområdet Obestånd

Klaravik rivstartar med nya affärsområdet Obestånd

Publicerad 20/2 kl. 15:29

Nätauktionsbolaget Klaravik har växt snabbt sedan bolaget startades för fem år sedan och har idag en stark avyttringskanal för verksamhetsmaskiner med täckning över hela landet.

Ramirent leverantör vid Värmlands första 50-meters bassäng

Publicerad 20/2 kl. 15:27

I mitten på januari startade bygget av Säffle badhus med Värmlands första 50- metersbassäng och Ramirent har fått uppdraget av NCC som helhetsleverantör av maskiner och material.

Modell-Magnus säljer Hitachi i full skala

Modell-Magnus säljer Hitachi i full skala

Publicerad 20/2 kl. 15:25

Magnus Jakobsson är Delvators säljare av Hitachi i Norrbotten och Västerbotten. Magnus tillträde innebär att Delvator AB får en säljare av Hitachi med dubbelt maskinintresse.

KONJUNKTURBAROMETERN Januari 2018 Ljust stämningsläge trots svagare signaler

Publicerad 20/2 kl. 15:24

Barometerindikatorn föll från 112,0 i december till 110,2 i januari, men pekar fortsatt på ett betydligt ljusare stämningsläge än normalt i svensk ekonomi. Nedgången förklaras främst av svagare signaler från tillverkningsindustrin och de privata tjänstenäringarna. Även hushållens konfidensindikator föll, om än marginellt, till följd av en något mindre positiv syn på svensk ekonomi. Däremot stärktes synen på den egna ekonomin ytterligare.

VD-skifte hos Delvator efter rekordåret 2017

Publicerad 20/2 kl. 15:21

Thomas Pehrsson efterträder Lotta Lundquist som VD för Delvator AB i Eslöv. VD-skiftet sker 1 maj 2018 – en nyhet som presenteras samtidigt som Delvator kan blicka tillbaka på ett 2017 med rekordstor försäljning av Hitachis entreprenadmaskiner.

Smålands Traktor AB namnändrar till Söderberg & Haak Öst AB

Publicerad 20/2 kl. 15:17

Smålands Traktor AB, som har anläggningar på Propellervägen, söder om Kalmar Flygplats samt i Frödinge i norra delen av länet, byter nu namn till Söderberg & Haak Öst AB.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×