Nyheter

Storsäljande Merlo i Hüllerts monter

Storsäljande Merlo i Hüllerts monter

Publicerad 30/5 kl. 12:37

Pålitlighet och mångsidighet står i blickfånget när AB Hüllert Maskin lyfter fram några av sina storsäljande modeller av Merlo teleskoplastare under Svenska Maskinmässan.

VTL - ny liftbilsserie

VTL - ny liftbilsserie

Publicerad 30/5 kl. 12:36

Brubakkens danska billiftleverantör Versalift, presenterar nu en helt ny lättare serie av liftbilar anpassade för bl.a. belysningsunderhåll. Den nya VTL-serien är ett resultat och utveckling av två befintliga liftserier, VT och ETL.

Universell Hubb

Universell Hubb

Publicerad 30/5 kl. 12:34

MCS, specialisten inom uthyrningsprogramvara, har utvecklat MCS-rm Telematik-Hubb. Det är en hubb som gör det möjligt för uthyrningsföretag att utnyttja sin befintliga telematikdata från olika leverantörer så de kan använda denna värdefulla information och skapa värde, genom att uppgifterna enkelt kan nås via MCS uthyrningslösning, MCS-rm.

GEDA BatteryLadderLIFT en världsnyhet från GEDA

Publicerad 30/5 kl. 12:33

Med en enkel knapptryckning lyfts material bekvämt uppför skenorna, utan kabeltrassel, och därtill en snabb och okomplicerad uppmontering.

PACKOUT en revolution inom verktygsförvaring

Publicerad 30/5 kl. 12:28

Milwaukee lanserar en revolution inom verktygsförvaring, sortering och transport med det nya modulbaserade förvaringssystemet PACKOUT.

Omrörare som körs på batteri

Omrörare som körs på batteri

Publicerad 30/5 kl. 12:26

Nu kan DEWALT äntligen presentera en batteridriven omrörare som kan matcha en nätansluten. Tack vare det unika 54 V batteriet XR FLEXVOLT levererar nya DCD240 både exceptionell kraft och sladdlös frihet.

JCB lanserar lithiumdrivna saxliftar

JCB lanserar lithiumdrivna saxliftar

Publicerad 30/5 kl. 12:25

För drygt ett år sedan meddelade den brittiska tillverkaren JCB att man ger sig in i saxliftbranschen. Under 2017 presenterade man nio nya elektriska saxliftar.

Milwaukee® tar ledningen i tigersågskategorin

Milwaukee® tar ledningen i tigersågskategorin

Publicerad 30/5 kl. 12:23

M18 FUEL Hackzall är en snabb 18V tigersåg för enhandsbruk som kombinerar kraften hos M18 FUEL med en kompakt och ergonomisk design.

Sladdlöst från Bosch

Sladdlöst från Bosch

Publicerad 30/5 kl. 12:19

För första gången inkluderas en sladdlös kantfräs och en sladdlös hyvel till Boschs 12V-segment. Det är kantfräsen GKF 12V-8 Professional och hyveln GHO 12V-20 Professional, två apparater som är kompakta, kraftfulla och framförallt ergonomiska.

Ett av världens starkaste varumärken byter namn

Ett av världens starkaste varumärken byter namn

Publicerad 30/5 kl. 10:45

Hitachi, ett av världens största och mest etablerade varumärken och ett begrepp inom verktygsvärlden kommer nu att gå in under ett nytt namn – HiKOKI. Bakgrunden till ändringen är att Hitachikoncernen i juli 2017 sålde sin verktygsverksamhet, Hitachi Koki Co. Ltd, till KKR, en av världens största private equity fonder.

Nytt från Messersi

Nytt från Messersi

Publicerad 30/5 kl. 10:43

Carlsson & Co har en del nytt att visa upp under våren. En nyhet från Messersi, marknadsledaren på minidumprar, är Messersi TC 230d. Bolaget passar även på att fira att man fyller 25 år i år.

Världens första batteridrivna 54V-kompressor

Världens första batteridrivna 54V-kompressor

Publicerad 30/5 kl. 10:41

Nu maxar DEWALT den sladdlösa friheten med en helt ny kompressor med oslagbar batterikraft. Tack vare den unika batteriplattformen 54V FLEXVOLT kan nya DCC1054 både leverera hög tryckluftskapacitet och optimal flexibilitet.

Hilti lanserar sin första bandsåg

Hilti lanserar sin första bandsåg

Publicerad 30/5 kl. 10:40

Hilti kompletterar en ledande portfölj av batteridrivna verktyg med den första bandsågen på den kraftfulla 22V-batteriplattformen.

Batteridrivna mutterdragare med otrolig kraft

Batteridrivna mutterdragare med otrolig kraft

Publicerad 30/5 kl. 10:38

Tillräckligt med kraft för att ersätta trycklufts- och nätdrivna mutterdragare. Marknadens mest kraftfulla batteridrivna mutterdragare.

DEWALT Lanserar radio

DEWALT Lanserar radio

Publicerad 30/5 kl. 10:37

Kanonbra ljud, app-styrning och oslagbart lång batteritid. När DEWALT satsar på en radio som tål att användas i byggmiljö varje dag blir det en riktig tuffing. TSTAK Connect Radio & Charger är både IP-klassad och vädersäkrad.

Kraftfulla och sladdlösa dammsugare

Publicerad 30/5 kl. 10:35

Bosch introducerar två kompakta och mycket kraftfulla sladdlösa dammsugare för professionella hantverkare: våt-/torrsugen GAS 18V-10 L Professional och torrsugen GAS 18V-1 Professional.

Stål & Hyr expanderar vidare – öppnar depå i Halmstad

Publicerad 30/5 kl. 10:24

Stål & Hyr har tecknat avtal om att öppna en ny depå i Halmstad. Tillsammans med depåerna i Kungälv och på Ringön i Göteborg som öppnades i februari blir depån i Halmstad bolagets tredje nya depå under 2018.

KONJUNKTURBAROMETERN - April 2018 - Uppåt i april, främst tack vare bygg- och industriföre

Publicerad 30/5 kl. 10:22

Barometerindikatorn steg 1,6 enheter i april, efter att ha fallit fyra månader i rad. Den uppgår därmed till 110,4 vilket pekar på ett betydligt ljusare stämningsläge än normalt bland företag och hushåll.

Anneth förstärker Merlos försäljning

Anneth förstärker Merlos försäljning

Publicerad 30/5 kl. 10:16

AB Hüllert Maskin stärker sin försäljningsorganisation ytterligare genom en nyinrättad tjänst som återförsäljaransvarig för Merlo teleskoplastare. Anneth Hermansson tillträdde tjänsten i mars.

NCC startar Loop Industries – techbolag för digitala start-ups inom byggbranschen

NCC startar Loop Industries – techbolag för digitala start-ups inom byggbranschen

Publicerad 30/5 kl. 10:15

NCC startar Loop Industries, ett techbolag med fokus på skalbara affärer inom byggbranschen. Företagsportföljen består i dagsläget av verksamheterna Loop Rocks, Loop Rocks Express och Hauly, digitala plattformar för logistik, byggmaterial och transporter.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×