Innehåll

•  Hem / nyheter
•  Redaktionellt
•  Branschorg.
•  Reportage
•  Maskinuthyrare
•  Mässor

•  Om SRT
•  Kontakta oss
•  Prenumerera
•  Media info


Ladda hem det senaste numret i PDF-format. Svenskrental som PDF

Swedish Rental Hyrex Kedjan

AAA logo

 

   

Hyrex


Annons

Årsstämma
2015-06-25
Som traditionen bjuder så får det bli några ord om vädret, det sägs ju generellt att vi i denna del av världen talar väldigt mycket om just väder.
läs mer...

Ljusare tider
2015-05-08
Den ljusa årstiden har nu kommit in i ett mycket behagligt skede där det redan har varit en del fina dagar, men någon värme har det inte varit ännu. Inom Hyrex-Kedjan förbereder vi årets föreningsstämma som denna gång arrangeras i Uppsala på Radisson Blue hotell som ligger centralt alldeles invid järnvägsstationen.
läs mer...

Årsstämma
2015-03-06
Vi har även denna vinter haft mycket milt väder och även i stora delar av landet haft lite eller måttlig nederbörd i form av snö. Men det är ju dock en månad kvar till våren och mycket kan hända än. Totalt sett i landet upplever vi en mycket bra byggmarknad som ser ut att hålla i sig under en tid framåt.
läs mer...

God jul och Gott nytt år
2014-12-12
I år har Hyrex-Kedjan avhållit höstmötet i början av november, denna gång höll vi vårt möte i Malmö, Scandic Segevång. Det blev en intensiv dag där diskussionerna samt information från Arbetsmiljöverket beträffande sanktionsavgifter var en viktig punkt.
läs mer...

Hyrex höstmöte i Skåne
2014-12-12
En intensiv mötesdag i sanna Hyrex-anda avhölls på Scandic Hotell Segevång utanför Malmö. En diger möteslista med mycket diskussion om de nya sanktionsavgifterna avslutades med traditionsenlig Hyrex-middag.
läs mer...

Byggmarknad i stark medvind
2014-09-19
Efter denna fantastiska sommar med bra väder, ”medelhavsvärme” och sol kan väl inte någon vara missnöjd med sin ledighet. De flesta borde vara någorlunda återhämtade och rustade för att så småningom möta hösten- och vinterns mörker.
läs mer...

Den ljusa årstiden
2014-06-26
Den ljusa årstiden har nu kommit in i ett mycket behagligt skede där våren i år har varit både tidigare och mildare än de senaste två åren. Inom Hyrex-Kedjan har vi precis avslutat årsstämman som denna gång hade Marstrand som bas. Efter en båtresa och lunch under färden med skärgårdsbåten S:t Erik genom Göteborgs norra skärgård anlände vi till målet som var Marstrands Havshotell.
läs mer...

Med sikte på Hyrex-Kedjans årsstämma i Marstrand
2014-03-31
När dessa rader skrives så känns det faktiskt som att våren är på väg. Vintern har varit mycket mild och i de södra delarna av vårt avlånga land har vi inte heller fått någon snö att tala om.
läs mer...

Hur blir 2014 för byggsvängen?
2014-03-19
Nu har vi avverkat jul- och nyårshelgen och vardagen börjar att infinna sig igen. Vintern har, i alla fall i södra Sverige, varit mild och ”byggvänlig”. I norra delarna av landet har man dock haft riktigt kallt.
läs mer...

“Mörkret skingras kring byggindustrin”
2013-12-06
Vi har inom Hyrex-Kedjan avhållit vårt höstmöte i början av oktober. Denna gång höll vi vårt möte i Umeå där LE Maskin med Lars och Erik förgyllde tillvaron med bra arrangemang och trevliga upplevelser.
läs mer...

Mörkret skingras i byggbranschen
2013-12-06
Utvecklingen i världsekonomin går långsamt åt rätt håll och även i Sverige kommer ekonomin att successivt förbättras. Det är hushållen som är den främsta drivkraften under prognosperioden 2013-2014.
läs mer...

Hyrex-Kedjan får nya medlemmar
2013-10-24
Så här långt har väl hösten varit ganska mild, ja till och med varm och nästan ingen nederbörd alls, de första kalla nätterna med halka har dock förekommit på olika håll i landet – kanske inte i de södra delarna ännu.
läs mer...

Höstmöte med mersmak!
2013-10-24
I år höll Hyrex-Kedjan sitt höstmöte i Umeå. En mycket lyckad samling som bjöd på vackert höstväder med mycket aktiviteter och ett intressant möte med många givande diskussioner. Den här gången hölls mötet i tre dagar för att få tid att dels umgås men också diskutera många intressanta frågor. Värdar för höstmötet var LE Maskin i Umeå.
läs mer...

Positivt första halvår i uthyrningsbranschen
2013-08-27
Den här sommaren har väl bjudit på bra väder med värme och sol så här långt och de allra flesta är säkert nöjda med sin ledighet och är någorlunda återhämtade och rustade för att så småningom möta hösten- och vinterns mörker .
läs mer...

Låt oss hoppas på de positiva signalerna
2013-05-22
Den ljusa årstiden har nu kommit in i ett mycket behagligt skede även om vi ännu inte har fått någon vårvärme. Men det kommer väl lika plötsligt som vanligt, dock har ju april varit väldigt kall .
läs mer...

Arbetsmiljöpriset till SRA
2013-04-16
Det är med glädje och stolthet som jag är tillbaka efter årets Byggmaskinsmässa i Göteborg. I första hand tänker jag då på att Swedish Rental erhöll mässans arbetsmiljöpris för våra PSI, Personlig Säkerhets Introduktion. Ett erkännande och intresse från kollegor i branschen som känns mycket glädjande.
läs mer...

Låt oss hoppas på de positiva signalerna
2013-04-15
När dessa rader skrives så håller vintern fortfarande sitt grepp, om oss, men våren bör väl vara i antågande kan vi hoppas? Mässan Byggmaskiner 2013 har just avslutats och samlade denna gång färre utställare såväl som besökare, som vanligt så hör man dock att det är ”rätt besökare” som kommer till denna mässa.
läs mer...

Låt oss hoppas på de positiva signalerna
2013-03-11
Vi har nu kommit en bit in i februari 2013, vintern håller fortsatt sitt grepp med minusgrader i stort sett i hela landet, nederbörden har väl fallit olika i vårt avlånga land – i västra Sverige har vi dock klarat oss skapligt från snö. Nu börjar dagarna bli längre och det finns väl även i år ett hopp om att våren skall närma sig.
läs mer...

2012 bra år för uthyrningsbranschen
2013-01-16
Vi har inom Hyrex-Kedjan avhållit vårt höstmöte för cirka en månad sedan, denna gång ombord på Vikingline och fartyget Cinderella på en tur fram och tillbaka till Åland. Ombord hade vi också en minimässa med ett drygt tjugotal utställare. Jag tror att jag kan göra mig till tolk för de som var med att det blev en lyckad resa med både möte och mässa ombord, ett stort tack till alla som gjorde att det blev så bra.
läs mer...

“Skepp ohoj” med Hyrex!
2012-12-20
Maskinuthyrarkedjan stävade det här året med sitt höstmöte ut på Östersjöns böljor. En bra bit över hundra personer bestående och uthyrare och leverantörer samlades för två dagars konferens.
läs mer...


Artikel 1 till 20 av 62 fler artiklar »

 

   

IRE 2014

GEDA

 
| © Copyright Svensk Rental 2008 | info@pdworld.com | Ansvarig utgivare: SCOP AB | Built on Blueline Design Administration Office |
ディズニー iphone5ケース ニューバランス 通販 ray ban 眼鏡市場