Innehåll

•  Hem / nyheter
•  Redaktionellt
•  Branschorg.
•  Reportage
•  Maskinuthyrare
•  Mässor

•  Om SRT
•  Kontakta oss
•  Prenumerera
•  Media info


Ladda hem det senaste numret i PDF-format. Svenskrental som PDF

Swedish Rental Hyrex Kedjan

AAA logo

 

   

Hem / Nyheter


Annons

Nya diamantslipskålar från FleXXtra
2014-03-31
Det kommer en hel del nyheter från Flex Scandinavia i år. Först ut bland vårens nyheter från FleXXtra, Flex Scandinavia AB, är en serie mycket prisvärda diamantslipskålar under namnet PCD X, vilka hör hemma i det absoluta premiumsegmentet.
läs mer...

Per Öhström tar ledningen på HTC, Inc
2014-03-31
Öhström blev utsedd att ta sig an positionen tidigt i januari och har mer än 20 års erfarenhet av tillverkning och industriell service och försäljning.
läs mer...

Gullringsbo blir ensam ägare av Wangeskog Hyrcenter
2014-03-31
AB Gullringsbo Egendomar förvärvar resterande 40 % av Wangeskog Hyrcenter AB och blir därmed ensam ägare av bolaget, som hyr ut byggmaskiner.
läs mer...

Cramo stödjer SOS Barnbyar i Baltikum med finansiering, kompetens och ökad kontaktyta mot näringsliv
2014-03-31
Cramokoncernen, som hyr ut maskiner, utrustning och flyttbara lokaler till byggindustrin, till övrigt näringsliv och den offentliga sektorn, har skrivit ett nytt tvåårsavtal som huvudsponsor till SOS Barnbyar.
läs mer...

”Kul att göra Marcus Ericsson sällskap i racingens finrum”
2014-03-31
Panasonic Tools är ny huvudsponsor till Viasats och TV 10:s Formel 1-sändningar under 2014. Med hjälp av sponsringen hoppas man kunna öka kännedomen om varumärket och de högkvalitativa verktyg man erbjuder professionella hantverkare. Att satsningen sammanfaller med att Marcus Ericsson blir den förste svenske föraren i Formel 1 på 23 år, ses som en stor bonus.
läs mer...

Ramirent öppnar i expansiva Nacka
2014-03-31
Ramirent slog i mitten av februari upp portarna för ett helt nytt kundcenter i Nacka utanför Stockholm. Ny fräscha maskiner fyller butiken.
läs mer...

KONJUNKTURBAROMETERN
2014-03-31
Barometerindikatorn på väg ned mot normalnivå
läs mer...

Succé för välbesökt Maskiniadagarna 2014
2014-03-31
Maskiniadagarna 2014 anordnades 7:e och 8:e februari på Maskinias huvudkontor i Linköping. Besökarna, som kom från hela Sverige, fick se och prova de nya modellerna från CASE och DOOSAN. Dagarna blev mycket lyckade tyckte besökare, utställare och personalen på Maskinia.
läs mer...

Lundaman Instrument är kompatibelt med NCC Focus affärssystem
2014-03-31
Med en lastvåg från Lundman Instrument och NCC Focus affärssystem kan administration effektiviseras.
läs mer...

En arbetsplattformär så mycket!
2014-03-19
Arbetsplattformar är ett väldigt brett begrepp och det här temat krokar lätt ihop med andra teman som exempelvis liftar, teleskoplastare eller arbetsställningar som vi kör i Svensk Rental Tidning. Men vi gör ett försök med viss risk för en del upprepning.
läs mer...

Ställningstrall i komposit från Octaflex
2014-03-19
En ny modern trall i komposit har utvecklats av Octaflex AB i Halmstad som tillverkas och säljs i Sverige under namnet Flextrall. Conny Renghammar och Tobias Josefsson som äger bolaget har lagt ner över 12 år för att få fram rätt produkt.
läs mer...

Är värdens smartaste tjältinare svensk?
2014-03-19
Att tina upp frusen mark så här års för att kunna utföra olika typer av arbeten utomhus är en vanlig arbetsuppgift för entreprenörer och andra företag. Hittills har det inte funnits några svenska fabrikat inom produktsektorn tjältinare, i alla fall inte för mera omfattande tiningsuppdrag. Men i inledningen av 2014 lanserades den första svensktillverkade tjältinaren Flexi Heater.
läs mer...

Volvo CE:s anläggning i Braås nu koldioxidneutral
2014-03-19
Volvo Construction Equipments fabrik i Braås blir affärsområdets första koldioxidneutrala anläggning – och även den första anläggningen för tillverkning av anläggningsmaskiner i världen som helt drivs med förnybar energi.
läs mer...

Nytt koncept för energirenovering av småhus till nära-noll
2014-03-19
Byggnader står för cirka 40 procent av Europas totala energianvändning och har en stor klimatpåverkan. I Sverige finns idag cirka 1,5 miljoner småhus byggda före år 1980 och en stor del av dessa är i behov av renovering och energieffektivisering. Nu utvecklas renZERO™-konceptet, ett säkert och kostnadseffektivt renoveringskoncept för hus byggda före 1980.
läs mer...

Slip- och polerrondell ger synlig slipyta
2014-03-19
Nortons slip- och polerrondell Octopus har tre urtag i periferin vilket medger att slipytan kan ses under slipningen vilket underlättar arbetet och ger ett bättre slutresultat.
läs mer...

TÜV-testad: Atlas Copcos duplexvält LP6500 ger högsta möjliga förarkomfort
2014-03-19
Den höga förarkomfort som duplexvälten LP6500 ger är ett direkt resultat av Atlas Copcos kontinuerliga fokus på ergonomisk design.
läs mer...

Gigantisk lift för att skörda kottar
2014-03-19
Ommelift introducerar nu en gigantisk lift på hela 37 meter i räckvidd. Den första liften som levererats har löst ett unikt problem med att plocka grankottar i Danmark.
läs mer...

Scanmaskin lanserar den första gasoldrivna slipmaskinen i Europa
2014-03-19
Som första tillverkare i Europa lanserar Scanmaskin den gasoldrivna slipmaskinen Scan Combiflex 800 Propane. Scan Combiflex 800 Propane är designad för hög produktivitet utan krav på strömförsörjning. Lanseringen av Scan Combiflex 800 Propane skedde på mässan World of Concrete 2014 i Las Vegas, USA i januari där den visades för första gången.
läs mer...

DC 3900 Twin eco - med dubbelstyrka mot damm
2014-03-19
När det är mycket damm är det bra att kunna arbeta länge utan att ständigt behöva tömma plastsäcken eller behållaren. Sådana tillfällen bemästrar Dustcontrols nya DC 3900c Twin eco på ett effektivt sätt tack vare den integrerade föravskiljaren.
läs mer...

Förändringar inom VVS Företagens ledningsgrupp
2014-03-18
Johan Mossling, chef Regional medlemsservice på VVS Företagen lämnar sin nuvarande roll och tillträder tjänsten som chef för Branschutveckling och företagande på VVS Företagen.
läs mer...


« föregående artiklar Artikel 21 till 40 av 2610 fler artiklar »

 

   

IRE 2014

GEDA

 
| © Copyright Svensk Rental 2008 | info@pdworld.com | Ansvarig utgivare: SCOP AB | Built on Blueline Design Administration Office |
ディズニー iphone5ケース ニューバランス 通販 ray ban 眼鏡市場