Innehåll

•  Hem / nyheter
•  Redaktionellt
•  Branschorg.
•  Reportage
•  Maskinuthyrare
•  Mässor

•  Om SRT
•  Kontakta oss
•  Prenumerera
•  Media info


Ladda hem det senaste numret i PDF-format. Svenskrental som PDF

Swedish Rental Hyrex Kedjan

AAA logo

 

   

Hem / Nyheter


Annons

DEWALT® lanserar kraftfull, kompakt våt-/ torrdammsugare för snabb, effektiv städning
2014-11-05
DEWALTs nya dammsugare, DCV582, ger kraftfull, professionell våt- och torrdammsugning i en kompakt och portabel enhet, med valfriheten mellan nät- och batteridrift.
läs mer...

DEWALT® lanserar en ny borrhammare med 36 V litiumjonbatteri
2014-11-05
DEWALT utökar sitt 36 V-sortiment och lanserar en ny borrhammare med kraftfullt 4,0 Ah litiumjonbatteri för att möta professionella hantverkares krav på verktyg med maximal prestanda.
läs mer...

Giant växer i Sverige
2014-11-05
Ytterligare framsteg för Giant minilastare i Sverige, återförsäljare kretsen byggts ut med en återförsäljare.
läs mer...

Atlas Copco utökar sortimentet för avvattning med dieseldrivna pumpar
2014-11-05
Atlas Copco erbjuder redan elektriska, pneumatiska och hydrauliska dränkbara pumpar. De dieseldrivna pumparna utökar Atlas Copcos sortiment för avvattning i tuffa miljöer eller där el inte är tillgängligt.
läs mer...

Två extremt kompakta 18 V-sticksågar med optimalt grepp
2014-11-05
Kompakt design med liten greppsomkrets för förbättrad kontroll och stor kraft även vid sågning av tjockt och hårt material som trä och metall.
läs mer...

DEWALT® lanserar jacka och tröja med värmefunktion
2014-11-05
Arbete utomhus innebär ofta arbete i vind, regn och minusgrader. Tack vare DEWALTs värmejacka får användare skydd och värme under hela dagen. Kläderna drivs av DEWALTs XR® litiumjonbatterier som ger lång gångtid när det verkligen gäller.
läs mer...

Två extremt kompakta 18 V-sticksågar med optimalt grepp
2014-11-05
Kompakt design med liten greppsomkrets för förbättrad kontroll och stor kraft även vid sågning av tjockt och hårt material som trä och metall.
läs mer...

KONJUNKTURBAROMETERN
2014-11-05
Barometerindikatorn föll 1,9 enheter i september och ligger nu 1,1 enheter över det historiska genomsnittet. Konfidensindikatorn för tillverkningsindustri backade 3,7 enheter medan indikatorn för den privata tjänstesektorn sjönk 3 enheter.
läs mer...

Cramo tecknar nytt avtal med Lemminkäinen
2014-11-05
Cramo och Lemminkäinen har förlängt det befintliga ramavtalet för all uthyrningsutrustning i Cramos produktportfölj till utgången av 2016. I samband med detta har Lemminkäinen även valt att ansluta sig till det nya prissystemet Cramo Rätt Pris™.
läs mer...

Anders Carlsson – ny VD på Blåkläder
2014-11-05
Blåkläder är inne i en expansiv fas med stora satsningar på marknader utanför Norden. I ryggen har företaget många år av stark utveckling på den nordiska hemmamarknaden, vilket gjort varumärket till ett av de starkaste i branschen. Samtidigt får företaget en ny VD. Den första september tar Anders Carlsson över VD-posten efter Jan Wallberg, som sitter kvar i Blåkläders styrelse.
läs mer...

Höstkänning
2014-11-05
Vilken skön höst vi har haft, eller ska vi kalla det för sensommar. Badväder ända långt fram i september! Och svampväder för dem som gillar det. Har själv fått några goda svampmackor genom att lära mig hur en trattkantarell ser ut och att det inte var asplöv.
läs mer...

Smått ”hysterisk” försäljningsökning av minikranar
2014-11-05
Under september 2014 levereras flera nya Maeda minikranar till några av Sveriges främsta maskinuthyrningsföretag. Tröskeln är passerad och storsatsning på minikranar görs nu av bl.a. Stål och Hyrmaskiner, som får tre nya Maeda i maskinparken och 3D Hyrliftar, båda med depåer på flera orter och båda medlemmar i Hyrex-Kedjan.
läs mer...

2 års fabriksgaranti på alla nya Merlo från och med 1:a september
2014-11-05
För att ytterligare öka tryggheten för sina kunder erbjuder nu teleskoplastartillverkaren Merlo 2 års fabriksgaranti för maskiner sålda efter 1:a september 2014.
läs mer...

Stockholm står på tröskeln till byggboom
2014-11-05
Stockholms Handelskammare kan med viss tillfredställelse konstatera att Stockholms läns näringsliv fortsätter att växa. Men det är byggindustrin som uppvisar den största vändningen på fyra år, och nu börjar nyanställningarna märkas i statistiken.
läs mer...

Cramo köper BMS
2014-11-05
Cramo köper samtliga aktier i BMS Uthyrning i Kalmar AB, ett företag med sju anställda och en omsättning på 10,5 miljoner kronor. BMS har verksamhet i Kalmar och Nybro, enligt Cramo är det en av de större aktörerna i regionen med fokus på att tillgodose lokala och medelstora byggare i närområdet med främst byggmaskiner och liftar.
läs mer...

NY NORDISK FÖRSÄLJNINGSCHEF
2014-11-05
TYROLIT Construction & Stone har fått en ny nordisk försäljningschef, Daniel Nilsson.
läs mer...

Ramirent inleder samarbete med Skanska Maskin
2014-11-05
Maskinuthyrningsföretaget Ramirent AB har tecknat ett treårigt avtal med Skanska Maskin AB. Ramirent blir genom avtalet exklusiv partner till Skanska Maskin.
läs mer...

Markus Åberg ny VD Brubakken Sverige
2014-11-05
25 augusti 2014 tillträdde Markus Åberg som ny VD för Brubakken i Sverige.
läs mer...

Intressant utveckling
2014-11-05
Efter den fantastiska sommaren har ju även fortsatt på ungefär samma sätt. Nu börjar det i massmedia redan att spekuleras i en stundande ”Vargavinter”!
läs mer...

Det är en märklig tid vi lever i
2014-11-05
Det är ingen som blir riktigt klok på konjunkturerna. Å ena sidan pratar den ena experten efter den andra om att nu vänder konjunkturen uppåt. Framförallt ser det positivt ut inom byggsektorn. Men å andra sidan präglas vår bransch av avhållsamhet och en fortsatt väntan på att liksom proppen skall gå ur. Jobben börjar så sakteliga att öka men många leverantörer klagar över att det inte avspeglar sig i ökad efterfrågan hos entreprenörer och uthyrningsfirmor.
läs mer...


« föregående artiklar Artikel 21 till 40 av 2708 fler artiklar »

 

   

IRE 2014

GEDA

 
| © Copyright Svensk Rental 2008 | info@pdworld.com | Ansvarig utgivare: SCOP AB | Built on Blueline Design Administration Office |
ディズニー iphone5ケース ニューバランス 通販 ray ban 眼鏡市場