Innehåll

•  Hem / nyheter
•  Redaktionellt
•  Branschorg.
•  Reportage
•  Maskinuthyrare
•  Mässor

•  Om SRT
•  Kontakta oss
•  Prenumerera
•  Media info


Ladda hem det senaste numret i PDF-format. Svenskrental som PDF

Swedish Rental Hyrex Kedjan

AAA logo

 

   

Hem / Nyheter


Annons

Vanligaste misstagen konsumenter gör när de anlitar hantverkare
2014-09-18
Många hushåll slarvar med att skydda sig genom skriftliga avtal och missar ofta att kontrollera hantverkarens bakgrund och ekonomi när de bygger och renoverar med hjälp av hantverkare. Det visar en ny kartläggning av hushåll som uppgett att de anlitat hantverkare, utförd bland Villaägarnas medlemmar.
läs mer...

Sverige obyråkratiskt för företagare
2014-09-18
Nya resultat från revisions- och konsultföretaget Grant Thorntons internationella undersökning som gjorts i 34 länder, visar att 18 procent av de svenska företagarna hindras av byråkrati eller regelverk.
läs mer...

På offensiven när Merlo satsar 1 miljard
2014-09-18
Jan-Erik Hovlin och Nils-Gunnar Burge är på hugget, som två av Sveriges kaxigaste maskinleverantörer. Med ny teknik, rikstäckande servicenät och i samarbete med en ekonomiskt stark och innovativ maskintillverkare går de på offensiven. Igen!
läs mer...

Superlång räckvidd på Hitachis bandgrävare
2014-09-18
Extra lång räckvidd innebär fördelar vid arbete i vatten, exempelvis i hamnar och dammar, men också vid släntdragningar och på vägbyggen.
läs mer...

Tengboms ”10 smarta kvadrat” startar sin Sverigeturné
2014-09-18
Debatten om bristen på bostäder fortsätter och är för närvarande intensiv i Sverige. Detta ämne var ett av Almedalens fokusområden och en av höstens valfrågor.
läs mer...

Alimak Hek Group förvärvar offshore verksamhet från Heis-Tek
2014-09-18
Alimak Hek Group (”Alimak Hek”) har förvärvat Heis-Tek AS (”Heis-Tek”) offshore-verksamhet i Norge. Förvärvet gör det möjligt för Alimak Hek att ytterligare utöka och stärka sin produkt och tjänsteutbud av vertikala lösningar inom olje- och gasindustrin.
läs mer...

Caterpillar och Pon Equipment undertecknar återförsäljaravtal
2014-09-18
Under 2011 köpte Caterpillar företaget Bucyrus International, en av världens ledande leverantörer av maskiner och utrustning för gruvindustrin. Köpet stärkte Caterpillars roll på gruvmarknaden och kompletterade det redan breda produktsortimentet med många nya maskinmodeller för olika användningsområden.
läs mer...

Samgåendet mellan SSAB och Rautaruukki godkänt av Europeiska kommissionen
2014-09-18
SSAB har erhållit Europeiska kommissionens godkännande för samgåendet med Rautaruukki.
läs mer...

KONJUNKTURBAROMETERN
2014-09-18
Barometerindikatorn steg 1,8 enheter i juni, från 99,2 i maj till 101,0. Detta efter att ha minskat närmare 3,5 enheter i maj. Det är framför allt uppgång i indikatorerna för tillverkningsindustri samt bygg- och anläggningsverksamhet som bidragit till den positiva vändningen i juni. Konfidensindikatorerna för detaljhandel och privata tjänstenäringar backade något, medan indikatorn för hushållen var ungefär oförändrad. Konfidensindikatorerna för bygg- och anläggningsverksamhet samt detaljhandel ligger klart över det historiska genomsnittet, medan övriga indikatorer ligger relativt nära genomsnittet.
läs mer...

Ramirent får internationellt pris för bästa säkerhetskampanj
2014-09-18
Maskinuthyrningsföretaget Ramirent tilldelades priset Rental Safety Campaign of the Year som delas ut av European Rental Association (ERA). Utmärkelsen togs emot av Ramirentkoncernens vd Magnus Rosén vid ERA:s årsmöte i Amsterdam den 25 juni.
läs mer...

Stavdal tecknar avtal med Veidekke
2014-09-18
Stavdal AB har tecknat avtal med bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsföretaget Veidekke om att hyra ut byggmaskiner, anläggningsmaskiner, liftar, bodar, ställning, fallskydd och tillfälliga el- anläggningar.
läs mer...

Kompakt entreprenadarbete
2014-06-26
Temat entreprenadmaskiner är enormt och omfattande. I denna tema-artikel presenterar vi de senaste produktnyheterna bland små och kompakta anläggningsmaskiner anpassade för dagens rivnings- och byggarbetsplatser. Små maskiner med allt bättre prestanda, men också miljövänliga, smidigare, bekvämare och lättare att serva.
läs mer...

Vibrera mera…
2014-06-26
Under det senaste året har inte så mycket nytt dykt upp inom området markvibratorer men några nyheter kan vi ändå nämna om i vårt årliga tema.
läs mer...

Husqvarna lanserar DC 6000 - en ny effektiv och högpresterande stofthanterare
2014-06-13
Med DC 6000, stärker Husqvarna ytterligare sin position inom golvsektorn. Den nya stofthanteraren har en avancerad cyklonteknik som möjliggör konstant högt luftflöde och hög produktivitet samtidigt som det blir mindre damm kvar på golvet.
läs mer...

DEWALT® DWE7491 250 mm bordssåg ger mångsidighet, precision och portabilitet
2014-06-13
DEWALT ® sätter ny standard inom professionella, portabla bordssågar med lanseringen av DWE7491. Denna mångsidiga och kraftfulla 250 mm modell är den lättaste i sin klass med bara 26,6 kg, och har branschledande precision och maximal klyvkapacitet.
läs mer...

Flexibla tork- och värmesystem
2014-06-13
”Vi behövde flera effektiva elmaskiner för att torka ut Malmö Lives 820 m2 stora konserthall. Därför köpte vi åtta nya TF 36EL-elmaskiner från El-Björn.”
läs mer...

Effektiva och flexibla tork- och värmesystem
2014-05-08
Det säger Bo Månsson, ansvarig för specialområdet värme och uttorkning på Skanska Maskin AB. Skanska Maskin AB hyr huvudsakligen ut maskiner och utrustning till Skanskas egna projekt, men även till externa kunder.
läs mer...

Kraftig handöverfräs
2014-05-08
Fräsuppgifter kräver precision. Avvikelser ned till en tiondels millimeter kan leda till att profilering av hörn och kanter eller utskärningar för armaturer inte blir som man tänkt sig. Bosch adderar nu två kraftfulla precisionsverktyg till sin serie av överfräsar: GOF 1250 CE Professional och GOF 1250 LCE Professional.
läs mer...

Nyhet från Messersi
2014-05-08
Enligt Carlsson & Co som är svenska återförsäljare för de italienska minidumprarna Messersi är tillverkaren marknadsledare på minidumprar i Europa. Messersi kommer nu med nyheten Messersi TCH R 800. Messersi TCH R 800 är en självlastande minidumper försedd med en tvåcylindrig 13 hästkrafters Kubota-diesel som är försedd med elstart.
läs mer...

Effektiv och flexibel kombi-mutterdragare i 18 V-klassen
2014-05-08
Med GDX 18 V-EC Professional utökar Bosch för första gången sitt utbud av sladdlösa verktyg med borstlösa EC-motorer med en mutterdragare. Tack vare den borstlösa EC-motorn har mutterdragaren upp till 100 procent längre livslängd och upp till 30 procent längre driftstid.
läs mer...


« föregående artiklar Artikel 21 till 40 av 2666 fler artiklar »

 

   

IRE 2014

GEDA

 
| © Copyright Svensk Rental 2008 | info@pdworld.com | Ansvarig utgivare: SCOP AB | Built on Blueline Design Administration Office |
ディズニー iphone5ケース ニューバランス 通販 ray ban 眼鏡市場