Innehåll

•  Hem / nyheter
•  Redaktionellt
•  Branschorg.
•  Reportage
•  Maskinuthyrare
•  Mässor

•  Om SRT
•  Kontakta oss
•  Prenumerera
•  Media info


Ladda hem det senaste numret i PDF-format. Svenskrental som PDF

Swedish Rental Hyrex Kedjan

AAA logo

 

   

Hem / Nyheter


Annons

Effektivare slipning med konisk bakplatta
2014-05-07
Att kontinuerligt vidareutveckla och optimera sina verktyg är grundläggande för TYROLIT.
läs mer...

Två nya betongslipar för effektivt slipresultat
2014-05-07
Med GBR 15 CAG Professional och GBR 15 CA Professional förnyar Bosch sitt sortiment av betongslipar. De två maskinerna är kraftfulla och ger effektivt resultat vid diverse sliparbeten.
läs mer...

KONJUNKTURBAROMETERN
2014-05-07
Barometerindikatorn vände upp efter att ha backat ett par månader
läs mer...

Ramirent tecknar ramavtal med Strabag
2014-05-07
Maskinuthyrningsföretaget Ramirent AB har tecknat ett treårigt ramavtal med Strabag Sverige AB. Avtalet omfattar hela Ramirents sortiment, från handhållna byggmaskiner och bodar till anläggningsmaskiner och byggkranar.
läs mer...

Lyft för liftar i Gävleregionen
2014-05-07
Mälarlift som är en av mellansveriges största aktörer inom uthyrning av liftar investerar nu i Gävleregionen genom att köpa en fastighet och etablerar en egen uthyrningsdepå i Gävle. Det blir en fullserviceanläggning för uthyrning av alla typer av liftar och självgående arbetsplattformar som skyliftar, bomliftar, saxliftar, billiftar, släpvagnsliftar och teleskoplastare samt byggställningar.
läs mer...

Länspumpar de senaste produktnyheterna
2014-03-31
Här presenterar vi de senaste produktnyheterna och uppdateringarna från både svenska och utländska länspumptillverkare. Samt en blänkare om att ett uppsving kan vara på gång för robusta proffspumpar.
läs mer...

Zenergy ZIP-boden energisnål och miljövänlig
2014-03-31
I fem år har Zenergy konstruerat bodar av flera olika slag. Förra året korades de som Sveriges mest energieffektiva byggbod. SRT har träffat Olle Magnusson, VD.
läs mer...

Hårdare krav ökar efter-frågan på energieffektiva bodar och moduler
2014-03-31
Zenergy AB har uppmärksammats för det fukt- och mögelresistenta väggsystem Zenergy ZIP som bland annat används i de moduler och bodar som företaget tillverkar. Man har till exempel fått pris för Sveriges mest energieffektiva byggbod.
läs mer...

Cramo ökar satsningen på flyttbara lokaler
2014-03-31
Cramo lanserar ett nytt varumärke, Adapteo, för att stärka sitt erbjudande av flyttbara lokaler.
läs mer...

Servicebilen: Hantverkarens bästa vän
2014-03-31
Ett viktigt hjälpmedel för hantverkare runtom i landet är servicebilen. Det är med detta eminenta fordon som man tillåts att enkelt ta med sig och förvara maskiner och utrustningar till och från arbetsplatsen. SRT listar här några nya och aktuella modeller som lanserats på marknaden.
läs mer...

En fjärdedel av svenska företag saknar kvinnor i ledningsgruppen
2014-03-31
Jämställdheten i svenska företagsledningar står still 26 procent av svenska företagsledningar utgörs av kvinnor Stora regionala skillnader, Stockholm mest jämställt Ökat stöd globalt för kvotering, men inte i Sverige.
läs mer...

Volvo L180HHL höglyftande hjullastare når nya höjder
2014-03-31
Den höglyftande hjullastaren L180HHL, komplett med valfri timmergrip från Volvo, är utformad för att kunna lyfta högre än någon annan vid timmerhantering.
läs mer...

Procurator lanserar vattentäta handskar som andas
2014-03-31
Procurator, ett av Sveriges ledande grossistföretag, lanserar två nya vattentäta vinterhandskar – Showa 282 och 477 – anpassade för arbeten i kalla och blöta miljöer.
läs mer...

Volvo L180HHL höglyftande hjullastare når nya höjder
2014-03-31
Den höglyftande hjullastaren L180HHL, komplett med valfri timmergrip från Volvo, är utformad för att kunna lyfta högre än någon annan vid timmerhantering.
läs mer...

Åkerströms Björbo lanserar nya medlemmar i Era-familjen
2014-03-31
Den nya serien produkter tillhör familjen Remotus, radiostyrning för säkerhetskritiska industriella och mobila applikationer och kännetecknas med robusthet, flexibilitet, tillförlitlighet, gedigen svensk design och god ergonomi.
läs mer...

Nyheter i Hitachis 18V-sortiment:
2014-03-31
Hitachi lanserar fler nyheter i 18V-serien: Byggradion UR 18DSL2, Gängstångskapen CL 18DSL och Arbetslampan UB 18DGL. Samtliga modeller adderas till Hitachi Toolbar, Hitachis sortiment av elverktyg i 18V-serien som levereras utan batterier och laddare (Tool Only), vilket medger ett kostnadseffektivt och flexibelt sätt att gradvis bygga upp en egen verktygspark.
läs mer...

Extremt kompakt cirkelsåg och sticksåg i 10,8 V-klassen
2014-03-31
Den handhållna cirkelsågen GKS 10,8 V-LI Professional och sticksågen GST 10,8 V-LI Professional från Bosch har en kompakt design, vilket gör dem användbara även i trånga utrymmen, exempelvis i samband med installation av kök eller arbete med möbler och utställningskonstruktioner.
läs mer...

Powerful. Revolutionary. Intelligent. Modular. Electric – det är PRIME™
2014-03-31
Husqvarna Construction Products lanserar i dagarna en helt ny produktseries kallade Husqvarna PRIME™. Produktserien består av lätta, men ändå kraftfulla elektriska maskiner för handhållen kapning, borrning och väggsågning.
läs mer...

Omme Lift lanserar ny 42m Hybrid Crawler - Monterad Boom
2014-03-31
Infördes för att uppfylla växande globala efterfrågan, är det 4200 RBDJ Omme Lift största bandmonteradbom hittills . Den teleskopiska bom består av sju avsnitt ger en stabil maximal arbetshöjd på 42m och en räckvidd på upp till 15,2 m, med en 130° ledad jibb för noggrann positionering .
läs mer...

DEWALTs nya XR-multitool ger mångsidighet en ny innebörd
2014-03-31
DEWALT lanserar ett multiverktyg inom XR-serien och sätter därmed en ny standard för prestanda och mångsidighet. Verktyget är utvecklat för arbetsuppgifter som kräver kraft och precision.
läs mer...


« föregående artiklar Artikel 21 till 40 av 2635 fler artiklar »

 

   

IRE 2014

GEDA

 
| © Copyright Svensk Rental 2008 | info@pdworld.com | Ansvarig utgivare: SCOP AB | Built on Blueline Design Administration Office |
ディズニー iphone5ケース ニューバランス 通販 ray ban 眼鏡市場