Innehåll

•  Hem / nyheter
•  Redaktionellt
•  Branschorg.
•  Reportage
•  Maskinuthyrare
•  Mässor

•  Om SRT
•  Kontakta oss
•  Prenumerera
•  Media info


Ladda hem det senaste numret i PDF-format. Svenskrental som PDF

Swedish Rental Hyrex Kedjan

AAA logo

 

   

Hem / Nyheter


Annons

Vinnarna av Årets Betongpriser utsedda
2014-12-12
Nyligen hölls Betonggalan för femte året på Berns i Stockholm. Inför 800 samhällsbyggare fick åtta pristagare motta sina priser.
läs mer...

KONJUNKTURBAROMETERN
2014-12-12
Ökad pessimism om svensk ekonomi bland hushållen
läs mer...

DEMCON 2014 höll ställningarna
2014-11-06
Den 4-5 september i år genomfördes demoleringsmässan DEMCON för tredje gång vid Infra Mässan, InfraCity i Upplands Väsby norr om Stockholm. Mässan höll stilen även denna gång och blev en uppskattad branschmässa som den har rykte om sig att vara.
läs mer...

Det Svenska Demoleringspriset 2014
2014-11-06
Vartannat år, i samband med att branschmässan DEMCON arrangeras, delas även Det Svenska Demoleringspriset ut. Priset instiftades 2012 och delades i år ut för andra gången. Priset delas ut av tidningen Professionell Demolering i samarbete med branschföreningarna Håltagningsentreprenörerna och Riv- & Saneringsentreprenörerna inom Sveriges Byggindustrier.
läs mer...

Handhållna verktyg
2014-11-06
Det finns många olika typer och varianter av handhållna verktyg och maskiner på marknaden. I årets tema-artikel presenterar vi de senaste produktnyheterna från Atlas-Copco, Milwaukee och Hilti.
läs mer...

Specialister på tillfällig el och “ljusa” lösningar
2014-11-06
Tillfällig el är en byggares vardag och något som helt enkelt måste funka störningsfritt för att byggarbetsplatsen skall fungera. I Sverige finns flera proffs på sådana lösningar.
läs mer...

Kraftig tillväxt hos Beck i Sverige och Norge
2014-11-06
Försäljningen hos Beck har ökat kraftigt i såväl Sverige som Norge. Kobelco och Airman har blivit väl mottagna på marknaden. I Göteborg har Kobelco försäljningen gått ”rätt i taket” berättar Owe Beck, VD. Omsättningen för bara Göteborg kommer under 2014 att hamna på circa 55 miljoner SEK.
läs mer...

Uthyrningsfirman Valter Wallin AB, “Pannman” från Stockholm ersätter och utvidgar med HeatWork
2014-11-06
”Nu har vi totalt fyra stycken HeatWork maskiner till uthyring hos oss”, säger Thom Johansson, depåansvarig hos Pannman. Grunden till att valet föll på HeatWork är enligt Thom kristallklart: ”Detta beror på att kvaliteten är bättre än andra maskiner på marknaden och att temperaturen är högre. Dessutom är bra service och eftermarknad viktiga faktorer samt att HeatWork är Skandinavisk.”
läs mer...

Behändig dammsugare och kraftfull LED-arbetsbelysning
2014-11-06
Bosch utökar sitt sortiment av sladdlösa verktyg i 10,8 V-klassen med ytterligare två nyheter som har ett fördelaktigt förhållande mellan vikt och storlek.
läs mer...

Nyheter hos BVM AB – Helt nya CityHeater GL sätter ny standard
2014-11-06
Arbetet med att ta fram nya produkter och förbättra befintliga modeller pågår ständigt hos BVM och dess leverantörer. Inför vintern släpper bolaget några intressanta nyheter.
läs mer...

Hitachi lanserar nya nätanslutna elverktyg
2014-11-06
Hitachi lanserar flera nyheter inom sortimentet för nätanslutna elverktyg. Vinkelsliparna G 13SW och G 15VA tillkommer - två mycket kompakta och kraftfulla modeller med en rad finesser. Kombihammaren DH 28PMY är även denna ny i sortimentet. Hitachis patenterade slagsystem, utbytbar chuck och antivibrationsteknologi sticker ut. Flertalet borrhammare levereras nu även i Hitachis stapelbara förvaringssystem, HIT-Case.
läs mer...

Ny stampar från Atlas Copco
2014-11-05
De nya stamparna från Atlas Copco i klasserna 60 – 70 kilo drivs med Hondamotorer och är konstruerade för packning där det är trångt om utrymmet. En av de största förändringarna är stamparnas slankare linje, som gör dem lättare att hantera nära väggar och stolpar och i smala diken.
läs mer...

Klassledande LED-lampa med lång gångtid och stor flexibilitet
2014-11-05
LED-lampa som kan användas fristående, handhållen eller hängas upp i en integrerad utdragbar krok som dessutom är robust, IP 54-klassad och falltestad för 2 meter.
läs mer...

Nytt roterande multi-verktyg från DEWALT®
2014-11-05
DEWALT® lanserar nytt verktyg inom XR®-serien: DCS551 18 V roterande multiverktyg, utvecklad för snabbt och noggrant arbete i lätta material såsom gips, innertak (takplattor), plywood och ventilationskanaler.
läs mer...

Batterimaskiner
2014-11-05
I samband med att höstens kampanjtidning Hitachi Nytt Nr 2 2014 kommit ut lanserar Hitachi en rad nyheter inom sortimentet för batterimaskiner. Förutom nya cirkelsågen C 18DBL, slagskruvdragaren WH 18DBEL och hyveln P 18DSL uppgraderas en mängd maskiner och levereras nu med 5,0 Ah batterier och Hitachis förvaringssystem HIT-Case.
läs mer...

Nya borrhammare
2014-11-05
DEWALTs sortiment omfattar allt från 2 kg verktyg till 30 kg bilningshammare, varje modell kommer med avancerade säkerhetsfunktioner som garanteras av DEWALTs Perform & Protect-system och skyddar användaren med vibrationsreducering, momentkontroll och dammhantering.
läs mer...

Två kompakta lättviktare ger komplett sortimentet
2014-11-05
EY 7430 och EY 7530 är Panasonic Tools senaste tillskott på verktygsmarknaden. Den förstnämnda är en kompakt och stark borrskruvdragare medan den senare är en kraftfull slagskruvdragare i den mindre storleken. Båda maskinerna är 10,8 V vilket gör att Panasonic Tool nu kan erbjuda ett komplett sortiment av batteridrivna handverktyg.
läs mer...

Säkrare och snabbare kapning
2014-11-05
Professionella hantverkare gynnas av kraften och precisionen hos DCS371 – en ny 18 V batteridriven kompakt bandsåg från DEWALT®, vilken ger snabb, noggrann och gnistfri kapning med en kapacitet upp till 63 cm.
läs mer...

Hitachi lanserar unika nyheter 18V-sortimentet
2014-11-05
Hitachi lanserar unika nyheter i 18V-serien: cirkelsågen C 18DBL och slagskruvdragaren WH 18DBEL. Båda innehåller Hitachis innovativa teknologi för kolborstfria motorer och den helt nya teknologin ACS, Active Control System, ett unikt system för bättre prestanda och säkrare drift. Hitachi lanserar även hyveln P 18DSL. Produkterna är nya tillskott i Hitachis redan breda sortiment i 18V-serien.
läs mer...

Världens första batteridrivna spikpistol
2014-11-05
DEWALT lanserar nu världens första gasfria batteridrivna spikpistol med två hastigheter, DCN692. DCN692 är den senaste produkten i DEWALTs XR-sortiment av högpresterande, professionella batteridrivna verktyg med borstlös motorteknik, vilket ger oslagbar gångtid och förbättrad produktivitet.
läs mer...


« föregående artiklar Artikel 21 till 40 av 2730 fler artiklar »

 

   

IRE 2014

GEDA

 
| © Copyright Svensk Rental 2008 | info@pdworld.com | Ansvarig utgivare: SCOP AB | Built on Blueline Design Administration Office |
ディズニー iphone5ケース ニューバランス 通販 ray ban 眼鏡市場