Innehåll

•  Hem / nyheter
•  Redaktionellt
•  Branschorg.
•  Reportage
•  Maskinuthyrare
•  Mässor

•  Om SRT
•  Kontakta oss
•  Prenumerera
•  Media info


Ladda hem det senaste numret i PDF-format. Svenskrental som PDF

Swedish Rental Hyrex Kedjan

AAA logo

 

   

Hem / Nyheter


Annons

Nya transportbilar
2015-05-08
I SRT brukar vi bevaka nya transportfordon och våra tillverkare lanserar hela tiden en strid ström med nyheter. I den här artikeln bjuder vi på information om några nya och uppgraderade modeller på marknaden.
läs mer...

Många nyheter från Kramers modellprogram 2015
2015-05-08
Kramer i Pfullendorf, Tyskland kommer med många nyheter 2015 i sitt modellprogram. Man passar även på att förenkla sina modellbeteckningar. Maskinerna börjar idag med siffran 5 (basic) eller 8 (premium).
läs mer...

Efter ca 300 infästningar har man sparat in kostnaden för bultpistol DX 2!
2015-05-08
På en mogen marknad som Sverige är bultpistoler vanligt förekommande på byggen eftersom det är det överlägset snabbaste sättet att göra olika infästningar i betong och stål. Med en bultpistol får användaren lite av allt i ett koncept, när man trycker på avtryckaren avfyras en patron som pressar fram en kolv i verktyget som i sin tur driver in spiken i grundmaterialet.
läs mer...

Tre småttingar från Hilti-världen
2015-05-08
Hilti lanserar nu sina minsta och lättaste batteriverktyg någonsin. I en första våg av verktyg på den nya 12-voltsplattformen introduceras två skruvdragare och en slagskruvdragare. Verktygen är designade med fokus på balans och ergonomi för maximal arbetskomfort kombinerat med hög kraft och lång batteritid.
läs mer...

Högtryck på Flexator i Anneberg
2015-05-08
2015 börjar mycket bra för den småländska husproducenten Flexator. Under första kvartalet har man fått be ställningar som gör att produktionen är säkrad året ut. Trenden att bygga större förskolor med fler av delningar är en bidragande orsak till den kraftiga ökningen.
läs mer...

Miljövänliga kraftpaket från Kaeser Kompressorer
2015-05-08
Lika, men ändå olika. Mobila M 81 och M 82 från Kaeser Kompressorer uppfyller utsläppskraven i Steg 3B. Det gör dem till miljövänliga kraftpaket, som effektivt levererar högkvalitativ tryckluft även under de tuffaste förhållanden.
läs mer...

Midhage lanserar Zenesis 3-D torrkapklingor
2015-05-08
Jack Midhage AB lanserar nu en ny generation diamantklingor baserad på den patenterade Zenesis-teknologin. Det är diamantklingor med positionerade diamanter där diamantkornen har positionerats ut i ett tredimensionellt mönster för att på så vis få ut mesta möjliga av varje korn – en vidareutveckling av den vanliga positioneringstekniken.
läs mer...

Effektiv dammbekämpning
2015-05-08
Den svenska vattenkanontillverkaren Duztech AB lanserar på årets MaskinExpo en ny typ av vattenkanoner för dammbindning.
läs mer...

Pålitliga gummilarver
2015-05-08
En ny gummiblandning och en rad innovativa lösningar gör gummilarven Core-Tech från Bridgestone till en hållbar och pålitlig gummilarv, dessutom till ett riktigt konkurrenskraftigt pris. Core-Tech presenteras av Entrack på årets MaskinExpo, den 28- 30 maj.
läs mer...

SSAB lanserar GreenCoat för den globala byggbranschen
2015-05-08
SSAB lanserar färgbelagda GreenCoat-produkter för den globala byggindustrin. GreenCoat erbjuder överlägsen korrosionsbeständighet, ett långvarigt vackert utseende och lägre miljöpåverkan, även under svåra väderförhållanden.
läs mer...

Högre produktivitet med nytt ljustorn från Atlas Copco
2015-05-08
Rätt ljus är en förutsättning för att kunna göra jobbet både säkert och effektivt. På MaskinExpo, den 28-30 maj, visar Atlas Copco vad LED-teknik och special-optik betyder för event- och byggbranschen. Nya ljustornet QLB 60 är både kompakt och kostnadsbesparande.
läs mer...

EuropeLIFT släpvagnsliftar kommer till Sverige
2015-05-08
Släpvagnsliftar från EuropeLIFT kombinerar ett mycket konkurrenskraftigt pris med hög kvalitet och avancerade funktioner. Företaget kommer att premiärvisa EuropeLIFT på årets MaskinExpo 28-30 maj i monter 978. EuropeLIFT kommer att visa upp 13 & 15 meters modellerna på mässan.
läs mer...

Nya teleskoplastare
2015-05-08
Den nya teleskoplastaren Liebherr TL432-7 erbjuder stor bredd i användningsområden, allt från krävande jobb inom byggsektorn till rena industriapplikationer.
läs mer...

Topcon lanserar nya rörläggningslasrar TP-L5
2015-05-08
Topcon var pionjärer med grönt laserljus, (4ggr bättre synbarhet än rött laserljus) för nästan två decennier sedan. Idag är den patenterade GreenBeam® tekniken det obestridda valet för entreprenörer som vill ha den högsta produktiviteten vid alla sina rörläggningsarbeten”, säger Ulrich Hermanski, director Topcon Europé Construction Business.
läs mer...

Expansion och Ny säljare på Carlsson & Co AB
2015-05-08
“Nu stärker vi på Carlsson & Co AB vår fältnärvaro ute hos befintliga och nya kunder genom ett förvärv av Mattias Olsson som tidigare arbetat som leverantör till oss.”
läs mer...

Kompakt borrskruvdragare skapar moment på MaskinExpo
2015-05-08
Den kompakta, starka och fullutrustade borrskruvdragaren M18 BLDD-502C från Milwaukee möter proffsen på MaskinExpo, som hålls på STOXA den 28-30 maj. Där visas borrskruvdragaren av TTI-EMEA.
läs mer...

En stor nyhet från Sila
2015-05-08
SILA 5000A2 är med sin kapacitet på 4200 m3/h framtagen för att rena luften i stora rum och hantera stora mängder damm. Maskinen är utrustad med två stycken HEPA-H13 filter på totalt 26,86 m2 satta på höjden.
läs mer...

Servicen viktig när Derome investerar i nya sågverkstruckar
2015-05-08
Brubakken är stolt leverantör av sju nya sågverkstruckar till Deromegruppen. Truckarna med lyftkapacitet på 12-15 ton är kundanpassade med innovativa lösningar för snabbare och effektivare hantering på sågverken.
läs mer...

Pumpnyheter från Tsurumi
2015-05-08
Tsurumi lanserar ny serie av entreprenad pumpar, KTZE serien med nivåsensor. Den nya KTZE pumpen baseras på Tsurumi befintliga KTZ sortiment, som redan har testats och bevisats av flera tunga applikationer.
läs mer...

Sokkia introducerar GNSS mottagaren ”Bullet”
2015-05-08
Sokkia introducerar nu den senaste integrerade GNSS mottagaren som är designad för att vara lätt och bekväm i fältarbete, GCX2.
läs mer...


« föregående artiklar Artikel 21 till 40 av 2816 fler artiklar »

 

   

IRE 2014

GEDA

 
| © Copyright Svensk Rental 2008 | info@pdworld.com | Ansvarig utgivare: SCOP AB | Built on Blueline Design Administration Office |
ディズニー iphone5ケース ニューバランス 通販 ray ban 眼鏡市場