Innehåll

•  Hem / nyheter
•  Redaktionellt
•  Branschorg.
•  Reportage
•  Maskinuthyrare
•  Mässor

•  Om SRT
•  Kontakta oss
•  Prenumerera
•  Media info


Ladda hem det senaste numret i PDF-format. Svenskrental som PDF

Swedish Rental Hyrex Kedjan

AAA logo

 

   

Hem / Nyheter


Annons

Stor, stark och fullutrustad
2015-06-25
Kraftfull motor, servostyrning, elektronisk bränsleinsprutning och aluminiumfälgar.
läs mer...

20 år med Messersi
2015-06-25
I år är det 20 år som falkenbergsföretaget Carlsson & Co varit återförsäljare för de italienska minidumprarna Messersi i Sverige.
läs mer...

Milwaukee’s M12 FUEL™ 44 mm cirkelsåg är den första i sin klass
2015-06-25
Milwaukee fortsätter att utöka sitt prisbelönta M12 FUEL™ sortiment med marknadens kraftfullaste 12V cirkelsåg med upp till 170 kapningar (2x4”) på en laddning.
läs mer...

Flyttbara QES-generatorer från Atlas Copco
2015-06-25
Den nya generatorserien finns i fem modeller från QES 9 (9 kVA märkeffekt) till QES 40 (42 kVA märkeffekt). Ytterligare modeller tillkommer inom kort. QES-serien kan specialutrustas på många olika sätt.
läs mer...

Välutrustade Flexitrac 1022 visar smidighet på MaskinExpo
2015-06-25
Trejon lanserar nu ytterligare en serie av den populära kompakttraktorn Flexitrac: 10- serien, som riktar sig till de som har behov av en liten maskin. Flexitrac 1022 möter publiken på årets MaskinExpo, som hålls på STOXA den 28-30 maj.
läs mer...

ID-lösning förbättras säkerheten
2015-06-25
Med över 100 000 aktiva enheter världen över är Trackunit bland de ledande leverantörerna av maskinstyrning till maskinproducenter och intressenter inom industri-, uthyrnings- bygg- och anläggningsbranschen. Nu lanseras den nya hårdvarulösningen Trackunit DualID, som tack vare en separat och kompakt ID-läsare är extra lätt att montera i maskinen eller fordonet.
läs mer...

Dundersuccé för ESSBOX– över 120 000 sålda väskor
2015-06-25
”Vi har passerat en drömgräns som vi trodde skulle ta betydligt längre tid att nå. Ser vi till antal sålda enheter och antal anställda inom byggbranschen på våra prioriterade marknader i Norden, så kan man säga att vi förser ungefär var femte proffshantverkare med en ESSBOX i dag”, säger Mattias Sebell, marknadschef på ESSVE.
läs mer...

Milwaukee introducerar den mest hållbara hålsågen på marknaden
2015-06-25
Inspirerad av sin namne, bulldozern, är Milwaukees Hole Dozer™ den mest hållbara hålsågen på marknaden – utvecklad för att generera maximal hållbarhet i de mest krävande applikationerna. Den livslånga garantin mot avbrutna tänder innebär oöverträffad hållbarhet och ökad produktivitet för alla användare.
läs mer...

Abelco lanserar tyst och kraftfull 7,5-tonnare
2015-06-25
En nyhet som det kommer att vara extra tyst omkring på MaskinExpo är 7,5-tonnaren Abelco XE80 från XCMG, som är världens åttonde största tillverkare av entreprenadmaskiner. Abelco beskriver grävmaskinen som tystast i klassen. Maskinen utmärks också av prestanda, flexibilitet och komfort.
läs mer...

Svenska Indutrade förvärvar Relekta-Gruppen
2015-06-25
Indutrade AB har tecknat avtal om förvärv av samtliga aktier i Relekta-Gruppen (Relekta AS, Norsk Industriolje AS og Relekta Service AS) i Oslo.
läs mer...

NYA 28V SDS-PLUS BORRHAMMAREN UTMANAR KONKURRENTERNA
2015-06-25
Milwaukee lanserar revolutionerande batteridriven SDS-plus borrhammare i M28 serien. En kombination av hög prestanda, hållbarhet, förbättrad borrhastighet och ergonomi för professionell daglig användning.
läs mer...

Olav Fjell blir ny styrelseordförande i Moelven
2015-06-25
Olav Fjell (63) är utbildad civilekonom vid Norges Handelshögskola i Bergen. Han har haft flera ledande befattningar i norskt näringsliv, både som koncernchef och som styrelseordförande.
läs mer...

MASKINUTHYRNINGENS HÅLLBARHETSFÖRDELAR VISAS I EUROPEISK UNDERSÖKNING
2015-06-25
Ny undersökning från ERA, European Rental Association belyser maskinuthyrningsbranschens betydelse för att förbättra hållbarheten. ERA efterlyser nu ett erkännande för den roll som uthyrningsbranschen spelar för att hjälpa företag att förbättra hållbarhetsarbetet.
läs mer...

Flexator digitaliserar byggprocessen
2015-06-25
Efter en lyckad testperiod så investerar nu Flexator i läsplattor till fabriksgolvet i Anneberg. Detta för att ta bort den manuella hanteringen av att skriva ut och distribuera pappersritningar. Genom att digitalisera denna hantering av ritningar mellan kontor och fabriksgolvet så räknar bolaget med en årlig besparing på över 200 000 kr.
läs mer...

Slangakuten utökar i Stockholm
2015-06-25
Slangakuten utökar sin verksamhet i Stockholm med ytterligare en servicebuss. Sedan första veckan i maj står sex stycken kompletta servicebussar till förfogande i Stockholmsregionen om hydraulslangen skjuter.
läs mer...

Continental och MAN stärker samarbetet
2015-06-25
Den internationella däcktillverkaren Continental är en av MANs huvudleverantörer och stärker sitt långvariga samarbete med lastbils- och busstillverkaren.
läs mer...

Ny förbundsstyrelse i Sveriges Byggindustrier
2015-06-25
I samband med förbundsstämma hos bransch- och arbetsgivarorganisationen Sveriges Byggindustrier invaldes fem nya ledamöter i styrelsen.
läs mer...

IKM Gruppens, IKM Mooring Services AS, väljer MCS Uthyrningssystem för sin verksamhet
2015-06-25
MCS, den ledande mjukvarulevarantören av programvara för uthyrningsindustrin har vunnit norska IKM Mooring Services AS som kund. De ska bygga upp och hantera sin uthyrningsverksamhet för olje- och gasindustrin med MCS-rm Moln.
läs mer...

Pressade byggkostnader med typhus
2015-06-25
Det finns möjligheter att förbättra anbudskonkurrensen när de allmännyttiga bostadsföretagen upphandlar bygge av nya bostäder. Det framgår av en ny rapport från Konkurrensverket.
läs mer...

Nu får branschen på pumpen!
2015-05-08
I årets pumptema kommer nyheterna framförallt från två tillverkare, en svensk och en japansk. I temat presenterar vi de senaste produktnyheterna och uppdateringarna vad gäller länspumpar. Just nu kommer de flesta nyheterna från Japan medan Atlas Copco storsatsar.
läs mer...


Artikel 1 till 20 av 2816 fler artiklar »

 

   

IRE 2014

GEDA

 
| © Copyright Svensk Rental 2008 | info@pdworld.com | Ansvarig utgivare: SCOP AB | Built on Blueline Design Administration Office |
ディズニー iphone5ケース ニューバランス 通販 ray ban 眼鏡市場