Innehåll

•  Hem / nyheter
•  Redaktionellt
•  Branschorg.
•  Reportage
•  Maskinuthyrare
•  Mässor

•  Om SRT
•  Kontakta oss
•  Prenumerera
•  Media info


Ladda hem det senaste numret i PDF-format. Svenskrental som PDF

Swedish Rental Hyrex Kedjan

AAA logo

 

   

Hem / Nyheter


Annons

Snart slopas sladden helt!
2015-03-06
När det gäller nya elverktyg lanserar Bosch, Hitachi, Milwaukee och Hilti just nu många nyheter på den svenska marknaden. Här presenterar vi de nya produkterna.
läs mer...

Vad är en ARBETSPLATTFORM?
2015-03-06
Varje år i Svensk Rental Tidning brukar vi publicera ett tema som handlar om nyheter inom produktsegmentet arbetsplattformar. Men just det här temat är ganska problematiskt att belysa. Orsaken är främst på grund av att begreppet arbetsplattform är alldeles för omfattande. Så denna artikel kommer att bli den sista temaartikeln om arbetsplattformar i SRT.
läs mer...

Generationsbyte bland hydraulhammarna
2015-03-06
Bland världens tillverkare av hydraulhammare finns en handfull giganter. En av dem är japanska Furukawa som rönt stora framgångar med sina verktygsserier under årens lopp. I Sverige marknadsförs och säljs Furukawas produkter sedan långt tillbaka av företaget Amas i Enköping.
läs mer...

Behändig dammsugare och kraftfull LED-arbetsbelysning
2015-03-06
Bosch utökar sitt sortiment av sladdlösa verktyg i 10,8 V-klassen med ytterligare två nyheter som har ett fördelaktigt förhållande mellan vikt och storlek. Den nya kraftfulla dammsugaren GAS 10,8 V-LI Professional och den mångsidiga arbetslampan GLI DeciLED Professional, som tillsammans garanterar hantverkaren en renare och bättre upplyst arbetsplats.
läs mer...

Nya modeller från Kramer
2015-03-06
KramerAllrad kommer med nya modellbeteckningar för att få en bättre logisk följd mellan dagens 80 & 50-serie. Framöver kommer man tala om 8-serien respektive 5- serien.
läs mer...

DEWALT® lanserar nytt sortiment tigersågsblad med dubbel livslängd
2015-03-06
Professionella hantverkare såsom rörmokare, elektriker och ventilationstekniker, vilka utför repetitiva snitt i olika material gynnas avsevärt av det nya sortimentet Extreme tigersågsblad med dubbel livslängd (dubbel livslängd jämfört med tidigare rivningsblad).
läs mer...

GLM 100 C Professional avståndsmätare
2015-03-06
Med GLM 100 C Professional, kan Bosch i framtiden erbjuda en laseravståndsmätare med ett gränssnitt för snabb och effektiv dataöverföring. ”C” står för ”anslutningar” (Connectivity), och säger allt: laseravståndsmätaren har ett integrerat Bluetooth-gränssnitt.
läs mer...

42 meters larvbandslift från Omme
2015-03-06
Efterfrågan på högre larvbandsliftar har gjort att Omme nu tagit fram ny modell med hela 42 meters arbetshöjd – Omme 4200RJ.
läs mer...

Första rotationslasern med stöldskydd
2015-03-06
Ljudlarm på verktyg och mottagare skyddar mot stöld och en Kalibreringspåminnelse som indikerar automatiskt om du måste kalibrera .
läs mer...

Säkrare vinkelslipar
2015-03-06
Bosch lanserar en ny serie med åtta små vinkelslipar för proffs, var och en utrustad med ett intelligent bromssystem. Ett system som är först med att fungera magnetiskt.
läs mer...

DEWALT® lanserar nya 18 V LED-lampor
2015-03-06
DEWALT utökar sitt sortiment av lampor med två portabla 18 V LED-lampor. De nya modellerna, bygglampa DCL060 och arbetslampa DCL043, är bland de ljusaste i sin kategori och har utvecklats för hantverkare som arbetar i miljöer med dålig belysning.
läs mer...

Bosch Wallscanner D-tect 120 för proffs
2015-03-06
Bosch lanserar en lätthanterlig radarscanner – Wallscanner D-tect 120 Professional. Verktyget har endast fem knappar: på/av-knapp, en knapp för att ställa in vart och ett av scanner-lägena (gips, universal och betong), samt en knapp för att stänga av eller sätta på ljudsignalen. Allt användaren behöver göra är att ta en snabb titt på väggen och ställa in lämpligt scanner-läge.
läs mer...

Cobra™ byter skepnad
2015-03-06
”Våra kunder arbetar effektivare när de kan använda en maskin som passar deras behov – särskilt i situationer där varje centimeter räknas. Att kunna använda rätt storlek för arbetsuppgiften hjälper operatören att få mer gjort på kortare tid”, säger Håkan Johansson, produktchef på Atlas Copco Construction Technique Scandinavia.
läs mer...

Mångsidig och kompakt lift från tyska Ruthmann
2015-03-06
Ruthmann presenterar en ny kompakt liftmodell – TU 285. En perfekt lift för alla typer av underhållsarbeten.
läs mer...

Arbeta utan uppehåll med lång drifttid
2015-03-06
Ny laddteknik minskar laddningstiden till hälften jämför med tidigare modeller.
läs mer...

Byggbranschen ska tjäna pengar med ny app
2015-03-06
Nu lanseras en ny digital plattform som ska öka lönsamheten för byggföretagen världen över. Med plattformen och en ny mobil-app kan arbetsledare enkelt hålla koll på vad som händer ute på byggarbetsplatserna. Rapportering av tider, resor och använt material, dokumentation och nya arbetsorders blir numera lätthanterligt och sparar både tid och pengar för företagen.
läs mer...

Nya mutterdragare från Atlas Copco Tools
2015-03-06
Kompakta lättviktare för de tyngsta jobben. Den minsta väger under 4 kg, är inte större än en enkel mutterdragare, men klarar de största muttrarna i de tyngsta jobben. Altas Copco Tools nya pneumatiska mutterdragare RTP är framtagen speciellt för tunga montage- och servicejobb, där det handlar om rejäla dimensioner och dessutom kan vara svårt att komma åt.
läs mer...

Succé för Alimak Hek på 2014 Bauma China utställning
2015-03-06
Alimak Hek hade fyra framgångsrika dagar på Bauma China, med lanseringen av två nya bygghissmodeller. Den nya ALIMAK SC 65/32 och SC 45/30 mottogs väl vilket resulterade i många säkrade ordrar från både kinesiska och internationella byggföretag.
läs mer...

Sveriges Byggindustriers Johan Deremar om svensk byggindustri:
2015-03-06
Motorn i svensk ekonomi – hushållen – får byggindustrin att gå upp i högvarv. Det är främst produktionen av nya bostäder som stiger snabbt, men uppgången på byggmarknaden sker på bred front i år. Nästa år dämpas dock utvecklingen när både bostads- och anläggningsmarknaden bromsar in.
läs mer...

Slangakuten och Dunlop Hiflex inleder samarbete
2015-03-06
”Vi är mycket stolta över att Slangakuten har valt oss som samarbetspartner och vi är övertygade om att samarbetet även kommer att gynna våra befintliga kunder som har behov av mobil slangservice i Stockholm, Göteborg och Malmö”, säger Per-Åke Hammerin Försäljningschef MRO på Dunlop Hiflex.
läs mer...


Artikel 1 till 20 av 2756 fler artiklar »

 

   

IRE 2014

GEDA

 
| © Copyright Svensk Rental 2008 | info@pdworld.com | Ansvarig utgivare: SCOP AB | Built on Blueline Design Administration Office |
ディズニー iphone5ケース ニューバランス 通販 ray ban 眼鏡市場