MILWAUKEE LANSERAR EN KOMPAKT M18 FUEL OMRÖRARE

Publicerad 20/11, 2018 kl. 12:32

Milwaukee fortsätter att gå från nätdrivet till batteridrivet med lanseringen av nya M18 FUEL-omröraren med ett 180° handtag. Milwaukee har utvecklat en specialiserad batteridriven omrörare med de prestanda, den flexibilitet och kontroll som yrkesproffs kräver.

M18 FUEL omröraren har kraft nog att blanda tunga material och är ett perfekt komplement till M18-serien som numera omfattar er än 135 verktyg.

Genom en kombination av tre exklusiva innovationer från Milwaukee – en kolborstfri POWERSTATE-motor, ett REDLITHIUM-ION-batteri och REDLINK PLUS-elektronik – erbjuder M18 FUEL omrörare kraft för blandning av tunga material utan att stanna av. Tack vare den sladdlösa friheten kan verktyget användas överallt utan tillgång till ett strömuttag.

För komfort och kontroll har verktyget ett 180° justerbart handtag och 8 olika hastighetslägen. Handtaget kan justeras i 16 lägen för att optimera handtagets position efter användarens önskemål och anpassas efter lämplig hastighet för materialet som blandas. Med det variabla hastighetsvredet kan användaren välja en fast omrörningshastighet och sedan låsa det utan att behöva hålla fingret på avtryckaren.

Utrustat med ett M18 REDLITHIUM-ION 5,0Ah-batteri erbjuder verktyget drifttid med upp till 30 minuters kontinuerlig drift på en laddning.

Milwaukees kolborstfria POWERSTATE-motor har 10 gånger längre livslängd jämfört med konkurrerande produkter. Kombinatio- nen av slitagefria komponenter och hållbarhet innebär mindre underhåll och därmed även lägre total ägandekostnad.

Nya FUEL omröraren är fullt kompatibel med det övriga M18-sortimentet som numera omfattar er än 135 verktyg.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×