Innovativ

Publicerad 31/5, 2016 kl. 15:08

Nya LF60 LA/LAT är en framåtgående vibroplatta för jord och asfalt, och den första 60-kilosplattan med inbyggd vattenspridare. Effektivitet, prestanda och kvalitet har plötsligt blivit betydligt lättare!

Tack vare den låga vikten är den nya LF60 LA/LAT-vibroplattan extremt flexibel och lätthanterlig och erbjuder ett nytt sätt att arbeta på asfalt. Den ger inte bara större frihet för operatören utan underlättar även transporten rejält, vilket gör den till en värdefull maskin för de flesta underhållsarbeten.

 

Nya drivnivåer

LG 204 och LG 504 är de senaste tillskotten till Atlas Copcos fram- och bakåtgående vibroplattor. De är effektiva alternativ och komplement till vältar vid packning av jord, särskilt användbara där det är ont om plats. LG-serien klarar både djup och medeldjup packning av friktionsjordar.

De nya LG-maskinerna ger dessutom en imponerande framdrift, särskilt på vått underlag, detta tack vare högre frekvens, centrifugalkraft och amplitud. De har dessutom förbättrad ergonomi och åtkomlighet för service och underhåll. För mellanviktsalternativet LG 504 finns packningsindikator som tillval, och denna hjälper användaren att göra rätt redan på första försöket!

 

Stampen LT 8005

I fotspåren på de tidigare framgångsrika generationerna LT 5005 och LT 6005 ger LT 8005- stampen ännu effektivare packning och ett slutresultat av ytterligare förbättrad kvalitet. LT 8005 är en robust och pålitlig maskin med maximal drifttid. Enkelt underhåll är en självklar del av den smarta konstruktionen.

Nya LT 8005 är idealisk för de tuffaste packningsuppdragen på silt, sand, grus och lera. Den är lätt att hantera under alla förhållanden och i alla faser av arbetet. Den nätta konstruktionen gör att användaren kan arbeta närmare väggar, stolpar och andra hinder.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×