Alimak Hek lanserar nya produkter på Bauma China

Publicerad 23/11, 2016 kl. 16:31

Alimak Hek kommer att introducera nya produkter på Bauma China 2016 22-25 november 2016.

Två av dem är de uppgraderade bygghissmodellerna ALIMAK SC 65/32 och SC 45/30, vilka är de senaste att bli uppgraderade för vertikal gods- och passagerartransport. Ett nytt inslag är dörrdesignen och en förbättrad drivenhetsteknologi som skyddar, ökar produktiviteten och tillförlitligheten och sänker den totala ägandekostnaden.

Alimak Hek kommer också att lansera den senaste teknologin inom hissar för tornkranar, ALIMAK TCL. Den är utformad för att kunna installeras på de flesta tornkranssystem och maximerar kranens användning genom att erbjuda pålitlig och smidig transport för operatören till kranhytten.

ALIMAK TCL erbjuder enkel extern installering, möjligheten till tillägg med liten eller ingen mastmodifiering, samt komfortabel och pålitlig transport för kranoperatörer, tekniker och underhållspersonal. ALIMAK TCL har utformat en innovativ ny design som erbjuder maximal drifttid och lång livstid.

Alimak Hek kommer också att ställa ut den senaste modellen inom arbetsplattformar för mastklättring, HEK MC 450. HEK MC 450 tillhör den senaste generationen av starka, robusta och kvalitativa klättringsplattformar och har ett brett användningsområde anpassat för ett globalt användande med lätta eller mellanstora applikationer.

Dessutom kommer Alimak Hek visa lätta plattformar för transport och en ny servicehiss för industriell applicering.

 

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×